Pilfer Proof 31,5X24 mm_OIL

Pilfer Proof 31,5X24 mm_OIL
Pilfer Proof 31,5X24 mm_OIL
Categorie: Capace pentru sticle
Subcategorie: Capace standard
Marime: 31.5x24 mm_OIL
Capacele Pilfer Proof din aluminiu permit o inchidere etansa si o deschidere usoara a sticlelor folosite in industria alimentara si farmaceutica ( bauturi alcoolice, vinului, sirop, uleiuri, ape minerale, produse farmaceutice ).
Aceste capace pot fi produse in functie de nevoile cumparatorului.
Se pot folosi garnituri specifice diferitelor produse imbuteliate in functie de cerintele clientilor nostri. (Exemple de garnituri : EPE, Saran, SARANEX, EVOH, TIN SARAN, TRIVIN, picuratoare pentru alcool, ulei si otet... , garnituri PVC free ).
Capacele se pot personaliza in functie de cerintele clientilor nostri. Avem posibilitatea imprimarii frontale si laterale a capacelor prin metoda offset precum si imprimare laterala cu FOLIO la cald. La cerere produsele pot fi personalizate cu cerneluri speciale (metalizate, ... sau vizibile numai la lumina UV) si pot fi lacuite cu lacuri speciale (lucioase, mate, glitter ... )
Toate capacele noastre au aprobarile corespunzatoare pentru contactul cu produsele alimentare si bauturi, fiind fabricate in conformitate cu standardele internationale.
Societatea noastra detine sistem de management al calitatii SR EN ISO 9001:2024
Remplast Caps