Dosomatic Plus

Dosomatic  Plus
Dosomatic Plus
Categorie: Masini de dozat volumetrice
DOSAMATIC - MASINA PNEUMATICA DE DOZARE VOLUMETRICA
Echipament PATENTAT; masina de dozat de inalta calitate este ușor de utilizat, folosita pentru a umple cu mare precizie tot felul de recipiente chiar si cu produse foarte groase(dense).
DOSAMATIC 40 - 1.000 cc DOSAMATIC 100 - 5.000 cc
PRECIZIE RIDICATA Cantitatea de produs ce urmeaza a fi umpluta este selectata și apoi dozata cu precizie în recipient. Duzele de umplere special concepute evita scurgerile de produs.
USOR DE UTILIZAT Cantitatea de produs ce trebuie umpluta este ușor și rapid selectata. Pentru a satisface nevoile utilizatorilor sunt disponibile diferite setări de operare a mașinii.
GAMA LARGA DE SETARI Presiunea, umplerea și viteza de aspirare pot fi ușor ajustat. De asemenea aparatul poate lucra în modul manual (umplerea produsului este controlata de o pedala pneumatica) sau în modul automat (umplere continua la intervale reglabile).
VERSATILITATE Toate piesele mașinii care intra în contact direct cu produsul sunt fabricate din inox AISI 316. Prin urmare, mașinile de dozare DOSAMATIC sunt potrivite în diferite domenii: alimentar, cosmetic, chimică, industria farmaceutică, pentru umplere lichide și chiar și produse foarte dense.
FIABILITATE Datorită unui design atent conceput si a calitatii fabricarii lor aceste masini sunt ideale pentru lucrul continuu si pot fi integrate cu ușurință ca echipamente de dozare în linii complet automate.
Remplast Caps
Webdesign by SigmaNet