Doselite

Doselite
Doselite
Categorie: Masini de dozat volumetrice
DOSELITE MASINA PNEUMATICA DE UMPLUT
VERSATILITATE
Toate piesele mașini care intra în contact direct cu produsul sunt fabricate inox AISI 316; Prin urmare, mașinile de umplut DOSELITE sunt adecvate în special în domenii ca cel: alimentar (de exemplu pentru umplerea produse lichide și a produselor foarte dense cum ar fi sosuri, creme), chimic (pentru umplerea vopsele, solvenți și alte produse chimice), cosmetice,..., precum și farmaceutic (creme, loțiuni, gel în borcane, sticle și / sau seringi).
GAMA LARGA DE SETARI
Presiune, umplere și viteza de aspirare poat fi ușor ajustat. De asemenea, aparatul poate lucra în modul manual sau automat.
Masinile noastre de umplut au fost proiectate, construite și introduse pe piață pentru a doza orice fel de produs din următoarele sectoare:
alimentar, chimic, cosmetic și farmaceutic.
Printr-un sistem de aspirație produsul este introdus în camera de dozare. Atunci cand ajunge la cantitatea dorită pistonul începe să împingă produsul spre exterior prin supapa de ieșire și duza aferenta. Diferite tipuri de supape pot fi instalate pe mașina in conformitate cu produsul ce urmează a fi dozat. Pe partea din spate a mașinii de dozare se gaseste un reglaj manual care determină volumul produsului.
Inelele O și garniturile sunt fabricate în calitate alimentară PTFE și silicon pentru produse alimentare sau în PTFE Inox, FKM sau EPDM pentru produse chimice și produse cosmetice.
Toate celelalte părți care intra în contact cu produsul sunt realizate din AISI 316 L otel inox.
Toate conexiunile sunt realizate prin cleme rapide cum ar fi cele utilizate în sectorul farmaceutic.
Operatorul nu are nevoie de nici un instrument pentru demontarea mașinii pentru operațiuni sau intervenții tehnice de curățare. Viteza de aspirație și dozare pot fi reglate manual din regulatoarele de presiune.
Masinile de umplut DOSELITE poate fi personalizate și setate în funcție de viscozitate produsului și / sau a temperaturii, atunci ele se pot fabrica cu:
SISTEME DE INCALZIRE pentru produsele de dozare cum ar fi miere, gem, ceara, jeleu, produse cosmetice, produse farmaceutice, etc., care necesită să fie încălzite și menținute la o anumită temperatură în timpul operației de umplere.
SISTEM DE MIXARE pentru produsele care necesită să fie mixate și menținute la o temperatură omogenă.
SISTEM DE ÎMPINGERE fiecare mașină poate fi fabricata în conformitate cu cerințele utilizatorului.
Remplast Caps
Webdesign by SigmaNet